Foto: Pritnscreen/Instagram

KAO GROM IZ VEDRA NEBA

TREĆE DETE NA PUTU, A ONI OBJAVILI DA SE RAZVODE: Fudbaler i blogerka stavili tačku na brak posle 8 godina! Razlog rastanka je NEVEROVATAN (FOTO)

Glumica i blogerka Eva Amuri Martino objavila je na društvenim mrežama da se razvodi od bivšeg fudbalera Kajla Martina, iako je njihovo treće dete na putu!

Fudbal
> 12:23h

"Naša porodica kreće drugim putem. Nakon dugog razmišljanja i truda oko našeg odnosa, doneli smo tešku odluku da se razdvojimo i više ne budemo par. Predani smo i srećni što ćemo odgajati troje naše predivne dece kao bliski prijatelji, i imamo veliko međusobno poštovanje. Toliko smo zahvalni na svim darovima koje nam je decenija provedena zajedno donela", poručila je Eva putem društvenih mreža i pratioce ostavila u potpunoj neverici.

Eva i Kajl stavili su tačku na osam godina dug brak, u kome su dobili sina i ćerku, a Eva je trenutno trudna treći put i uskoro bi na svet trebalo da donese još jednog dečaka.

Eva i Kajl vezu su otpočeli pre deset godina, a venčali su se 2011.

Eva je od samog početka na svom blogu pričala o problemima sa kojima se susreće u bračnom životu, ali niko nije ni slutio da će se ova ljubavna priča okončati rastankom.

Ipak neverovatan razlog i nepremostiva prepreka je bila ta što je Eva više vremena posvećivala deci, dok se Kajl i nije trudio puno oko njih.

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: