Foto: Starsport©

KVALIFIKACIJE ZA EP

ORLOVI NE GUBE NADU Nikola Milenković: Reprezentacija Srbije će biti sve bolja (FOTO)

Fudbalski reprezentativac Srbije Nikola Milenković rekao je da nacionalni tim može da bude samo bolji i da će učiniti sve da se kroz baraž plasira na Evropsko prvenstvo.

Fudbal
> 13:17h

"Kao što je selektor rekao, ovo je proces, ne može sve preko noći. Potrebno nam je vreme da bi reprezentacija izgledala kako treba. Kako utakmice budu odmicale i vreme prolazilo, ova ekipa će biti sve bolja i bolja, što više budemo zajedno i igra će biti bolja", rekao je Milenković novinarima.

Srbija je u nedelju ispustila pobedu protiv Ukrajine u poslednjem kolu kvalifikacija za kontinentalni šampionat.

foto: Starsport©

Utakmica je završena 2:2 golom Ukrajine u poslednjim trenucima.

"Ukrajina je prva, znamo o kakvoj ekipi se radi. Dva puta smo vodili i šteta je što nismo uspeli da pobedimo. To je bilo ono što smo svi želeli i čemu smo svi težili. Ostao je pozitivan utisak naše igre. Na bazi toga treba da gradimo igru za budućnost i baraž koji nas čeka", kazao je Milenković.

Dodao je da igrači vole kada su pune tribine i da mu je žao što je malo ljudi bilo na utakmici igranoj na stadionu "Rajko Mitić", ali da će se publika vratiti u slučaju dobrih rezultata.

Milenković je naveo da se video napredak u igri srpskog tima.

"Video se napredak u igri, delovali smo mnogo više kao ekipa i stvarali mnogo šansi. Odigrali smo veoma dobru utakmicu. Nedostajao je samo rezultat, bukvalno smo bili 15 sekundi od pobede", kazao je odbrambeni igrač Fiorentine.

foto: Starsport©

Srbija ne bi otišla na prvenstvo i da je pobedila, pošto joj je bio potreban kiks Portugala, koji je ipak bio bolji od Luksemburga.

Poslednju priliku imaće u baražu Lige nacija u martu.

"Pripremićemo se najbolje moguće za baraž. Svi smo na istom zadatku, a to je plasman na Evropsko prvenstvo", istakao je Nikola Milenković.

Fudbalska reprezentacija Srbije će u polufinalu baraža igrati protiv Norveške 26. marta u Oslu.

(Beta)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: