Foto: Profimedia

strava i užas

DETALJI PUCNJAVE U OKLAHOMI: Muškarac otvorio vatru na parkingu i ubio dvoje ljudi, a onda je presudio sebi! (VIDEO)

Juče ujutro došlo je do pucnjave ispred supermarketa u SAD-u. Naoružani muškarac upucao je i ubio dve osobe na parkiringu supermarketa u Dankanu u Oklahomi, a zatim sebe.

Planeta

Iz policijske stanice Dankan saopštili su kako je napadač ubio muškarca i ženu koji su se nalazili u parkiranom automobilu. Njihova tela nađena su na prednjim sedištima, a telo napadača pronađeno je na tlu pored automobila, na vozačevoj strani vozila.

Aron Helton, svedok događaja, ispričao je za CNN-ovu podružnicu KOCO da su dve žrtve ubijene na parkingu, a da se napadač upucao nakon što je prolaznik u njega uperio vatreno oružje. Policija za sada nije potvrdila ovu izjavu.

Rupe od metaka

Helton je rekao da je čuo devet hitaca. Na video snimku koju je snimila CNN-ova podružnica KOKH vidi se crveno vozilo na čijem se vetrobranskom staklu nalazi nekoliko rupa od metaka.

"Izgleda da je u vozilo ispaljeno nekoliko metaka, a na mestu događaja pronađen je pištolj", rekao je Deni Ford, šef policijske stanice Dankan.

Policija je nakon napada, iz predostrožnosti, zatvorila lokalne škole, no one su opet otvorene nekih sat vremena kasnije.

Za sada nije poznat motiv napada. Istraga je u toku.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Profimedia