Foto: Profimedia

UŽIVAJU

UHVAĆENI SU, SADA JE SVE JASNO! Pevačica se STRASNO LJUBILA sa kolegom nasred ulice, više ne mogu da kriju LJUBAV (FOTO)

Pop kultura

Pre samo nekoliko nedelja se pisalo da je pukla veza pevačice Kamile Kabeljo (22) i njenog kolege Šona Mendeza (21). Naime, pevač je sa svog Instagram profila izbrisao video na kojem se par ljubi, a to su mnogi protumačili kao znak da mešu njima nešto nije u redu. Ipak, najnovije paparaco fotke pokazuju da im ljubav cveta!

Mladi par je uslikan ispred jednog restorana u Santa Moniki, gde su bili na romantičnoj večeri, a koliko uživaju u zajedničkim trenucima govore i fotografije na kojima se par strasno ljubi. Iako na ulici nisu bili sami, Šona to nije sprečilo da zagrli Kamilu i krene da je ljubi.

foto: Profimedia

Podsetimo, iako su Šon i Kamila prijatelji još od 2014. godine, ljubavne iskre su, nagađa se, počele u julu ove godine na snimanju njihovog zajedničkog hita, pesme 'Senorita', a upravo u to vreme je Kamila raskinula sa 32-godišnjim Jutjuberom Metjuom Hasejem. Iako su od tada često viđani zajedno, glasine o ljubavnoj vezi, su službeno potvrdili tek nedavno.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia