Foto: Printscreen, Youtube

crno na belo

ISPLIVALI DOKAZI! STRANAČKI AKTIVISTI VODILI PROTESTE! Ove fotografije potvrđuju da je iza svega Đilasov SzS?! (VIDEO)

Politika

Jedan od organizatora protesta "1 od 5 miliona" Jelena Anasonović otkrila je da ideja o pokretanju protesta nije potekla od studenata već iz Đilasovog Saveza za Srbiju, a sada su se pojavile i fotografije koje potvrđuju da su na protestima bili angažovani stranački aktivisti.

- Kada se pogledaju fotografije, prilično je šarenoliko. Tu ima mojih bivših kolega iz "1 od 5 miliona", koji su neki i u strankama, ali ima i mnogo omladinaca koji nisu u udruženju. U tom smislu nisu baš svi nestranački studenti - kazala je Anasonović, a na internetu su objavljene fotografije studenata koji su 13. septembra upali u Rektorat uporedo sa fotografijama istih "studenata" dok obavljaju stranačke aktivnosti, čime su reči Anasonovićke potvrđene!

Na fotografijama se između ostalih vide Velibor Pavlović, predsednik omladine Demokratske stranke i Ivan Sudimac, nekadašnji aktivista PSG, sada u Stranci slobode i pravde.

Pogledajte snimak:

Anasonović je u intervjuu ranije takođe objasnila kako se Savez za Srbiju Dragana Đilasa nasilno nametnuo kao predvodnik protesta, finansirajući ih.

"Pozvala sam pre prvog protesta Stefana Pavlovića, momka za kojeg sam znala da radi za Dragana Đilasa", kaže Anasonović i dodaje da su pritisci počeli odmah.

Ona dodaje da su iz SzS prihvatili njen predlog da protestima daju podršku u smislu logistike bez stranačkih obeležja, ali da su ubrzo počeli da svojataju protest.

Ni odluka o blokadi rektorata nije ideja studenata, potvrdila je on.

"Došla je od Stefana, a mogu samo da pretpostavim ko je njemu to predložio" - zaključuje ona.

Kurir.rs