Foto: Printscreen/Instagram

NEVEROVATNO!

PREPOLOVIO SE ZA GODINU DANA! Imao je 260 KG, a sada ga niko NE PREPOZNAJE! Trener mu je spasao život ovim TRIKOM (FOTO)

Zanimljivosti

Daren Meklintok (28), Britanac sa nadimkom Dibsi, za samo 12 meseci smršao je neverovatnih 130 kilograma.

To je skoro pola njegove ukupne težine, a da bi potpuno promenio život, pomogao mu je trener Majk Hind, koji mu je pripremio rigoroznu dijetu i raspored vežbanja. Vežbao je sedam dana nedeljno, bez izuzetka! Ne samo to, na Krovfaunderu su pokrenuli skupljanje novca za operaciju kako bi Darenu odstranili višak kože.

Didsi je hteo da smrša oko 65 kilograma, ali je Majk znao da može bolje i zadao mu cilj od pola njegove tadašnje težine, što je oko 130 kilograma.

Dibsi je pred kraj svog izazova rekao: "Imamo još pet nedelja da skinem 6,5 kilograma kako bih dostigao svoj cilj", a stigao je do cilja nedavno!

Majk je na početku ove velike avanture za Dibsija obišao sve njegove tadašnje omiljene restorane brze hrane i tamo postavio letke na kojima je pisalo: "Spasite Dibsija. Gojaznost ga ubija. Ne poslužujte mu hranu."

Kaže da je ponosan na svog Darena jer je sve ovo uspeo bez operacije želuca, ali mu je sada potreban novac za odstranjivanje kože. Operacija košta oko 30 hiljada funti.

Gostovao je u britanskom Jutarnjem šou kod Filipa i Holi i rekao da je sve odradio na "old school" način. Bez šejkova, bez tableta, bez ikakvih suplemenata. Jeo je 3000 kalorija dnevno i trenirao! A za Majke kaže da mu je – spasao život!

Ova velika životna promena dovela mu je i Džejd, s kojom je u kontaktu otkad je završio program. Ovaj mladić iz Midlsbroa i 28-godišnjakinja sada su u vezi, a Daren je za nju rekao da je najbolja žena na svetu.

Kurir.rs/24sata.hr/Foto: Printscreen/Instagram