Foto: Dragana Udovičić

OTVORILA DUŠU

NAVIKLI SMO NA RAZDVOJENOST: Danijela progovorila o BRAKU sa Amidžićem, ovo mu najviše ZAMERA!

Stars

Danijela Dimitrovska otkrila je detalje svog braka sa Ognjenom Amidžićem, pa i šta joj najviše smeta.

Ona je priznala da joj nije drago kada Ognjen zapostavlja svoje zdravlje.

"Samo brinem o njegovom zdravlju, kada vidim da preteruje kažem mu da uspori. Tu je i zvocanje što se tiče urednosti u stanu. U posao mu se ne mešam, mislim da je najbolji u svom poslu kada je takva vrsta programa u pitanju. Više mu po kući zvocam zašto je nešto negde ostavio ili idem pa sklonim. Zbog toga gunđam jer mora i on malo da radi", kaže Danijela, kojoj ne smeta što Ognjen puno radi i zbog toga odsustvuje od kuće:

foto: Instagram screenshot

"Mi smo se upoznali kada sam ja puno putovala, bili smo u tom trenutku ostvareni i to nas je i konektovalo. Navikli smo na razdvojenost."

Pre nego što je počela da se zabavlja sa Ognjenom, Danijela je živela i radila u Americi. Zato smo je pitali da li se nekada kaje što se vratila u Srbiju.

"Ne, nikada se ne kajem jer smatram da sve u životu ima nekog smisla. Svaku odluku sam donosila baš onako kako sam u trenutku mislila da treba", ističe bivša manekenka i priznaje da su je mnogi doživljavali površno zbog izgleda.

Danijela ističe da joj je pri upoznavanju ljudi najbitnije da su iskreni, opušteni i da imaju smisao za humor. Na pitanje da li bi, poput nekih svetskih zvezda, osigurala neki deo tela, kaže:

"Sve bih osigurala, skromno."

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Dragana Udovičić