Foto: Printscreen/Youtube

OTVORENO O SVOM ŽIVOTU

SRPKINJA OTIŠLA U DUBAI DA PLATI FAKULTET: Milica Polskaja OVO JE RADILA za 700 €, pa ju je BOG spasao! Bilo je MUČENJE

Pop kultura
> 11:59h

Milica Polskaja je poznata Srpkinja koja živi u Dubaiju i bavi se modelingom, ali je i blogerka. Nju na Instagramu prati preko 250.000 ljudi, a sada je prvi put progovorila o tome kako je došla u Ujedinjene Arapske Emirate pre devet godina.

Ona je otkrila da je bila treća godina Pravnog fakulteta kada je otišla sa bivšim dečkom u Dubai, kao i da je počela da radi u jednom klubu.

foto: Printscreen/Youtube

"Bila sam hostesa. Moja odgovornost su bile tri hostese koje su bile ispod mene, radila sam rezervazije. Uradila sam grudi prvog maja, a počela sam da radim u junu, imala sam mesec dana da se oporavim. Ljudi pričaju da sam radila "ne znam šta", a ja kada se setim, to je bilo mučenje, šta sam sve prošla", rekla je Milica u svom blogu na "Jutjubu" i dodala:

"Bila sam treća godina Pravnog fakulteta, pa sam htela da pomognem mojima i radim godinu dana da bih skupila novac i sebe školovala. Fiksna plata bila mi je oko 700 evra i bakšiš koji se dobijao na dve nedelje, a bakšiš smo svi delili. Nikog nisam znala, bila sam skroz sama i živela u studiju. Dala sam posle otkaz. Nisam mogla da izdržim, posle sam dobila veću platu, ugovor, platili su dug koji sam imala zbog prekida prethodnog."

Milica je otkrila i kako je upoznala svog supruga.

"Sa mužem sam se upoznala posle. Poslao mi ga je sam Bog i zahvalna sam što imam srećan brak i decu", kaže Milica koja je posle četvrte trudnoće brzo vratila devojačku liniju.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: