ZORANNAH PRVO ŠOKIRALA ALJKAVOŠĆU! A sad objavila video kako se razbacuje parama! LETE DEVIZE (VIDEO)

Printscreen

Zoranu Jovanović Zorannah na društvenim mrežama prati skoro milion ljudi, ali čini se da modna blogerka ne vodi računa kakvu sliku stvara o sebi u javnosti!

Naime, Zoranah je još jednom uspela da se pošteno izblamira, ali ovog puta ne izjavom da svakoj ženi muškarac mora da bude na prvom mestu, već svojom - aljkavošću.

Printscreen 
foto: Printscreen

Blogerka je na jednom sajtu, na kom se prodaje polovna garderoba, objavila fotografije svojih starih stvari i oglasila ih na prodaju, ali je prethodno propustila da uradi jednu sitnicu - da ih opere!

Zoranah je tako iznošen i prljavi par patika „šanel“ procenila na 120 evra, a da ironija bude veća, upravo je taj par našao svog kupca.


„Patike su iznošene i prljave, nekada su koštale 600 evra. Kada se operu, u boljem su stanju“, napisala je Jovanovićeva uz fotografiju koju je objavila na sajtu za prodaju polovne brendirane garderobe.


U još gorem stanju bio je i drugi par patika koje je blogerka oglasila na prodaju, po istoj ceni, a koji je takođe našao svog kupca. Osim prljavih i iznošenih patika, blogerka je na sajtu prodavala i jakne, farmerke i dukseve, a sudeći po fotografijama, ni o njima se nije preterano brinula.

Printscreen/Youtube 
foto: Printscreen/Youtube


Inače, fotografije njene prljave obuće vrlo brzo su postale predmet podsmeha na društvenim mrežama, te ih je blogerka uklonila sa sajta.

Koliko je blogrka bahata pokazuje i proslava rođendana njene pijateljice Lejle Hajrović. Naime, Zorannah je postavljala videa na Instagram storiju, a na većini je dominantan novac kojim su se razbacivale...

Pritnscreen/Instagram 
foto: Pritnscreen/Instagram

Kurir.rs