Foto: Instagram

brutalno

UDARIO JOJ NA BRATA! Katja Aveiro odbrusila Van Dajku: Tamo gde ti ideš on je bio hiljadu puta! A tek titule! (FOTO)

Sestra Kristijana Ronalda, Katja Aveiro napala je holandskog štopera Virdžila Van Dajka nakon što se ovaj na dodeli Zlatne lopte 'okomio' na na njenog brata.

Fudbal
> 13:19h

Sestra Kristijana Ronalda, Katja Aveiro napala je holandskog štopera Virdžila Van Dajka nakon što se ovaj na dodeli Zlatne lopte 'okomio' na na njenog brata.

Ronaldo se u svom već prepoznatljivom stilu nije pojavio na ceremoniji kada ne dobije nagradu, što je bilo dovoljno Holanđaninu da ga malo 'bocne'.

foto: Harold Cunningham, Profimedia

"Ronaldo se nije pojavio na dodeli, znači li to da imaš sada rivala manje u borbi za nagradu",upitala ga je novinarka,

Van Dajk je uzvratio: "Je li Ronaldo stvarno bio rival"?.

Ove reči Holanđanina nisu se dopale sestri CR7 koja je odmah uzvratila na svojem Insagram profilu:

- Mislim da ovde postoje ljudi koji su frustrirani! I van stvarnosti... Reporter: Kristijano Ronaldo neće biti ovde večeras. Je li to jedan manje rival?" Van Dajk: 'Je li Kristijano Ronaldo stvarno rival?". Ovo je bio odgovor holandskog štopera koji nastupa za Liverpool, kada su ga pitali o odsustvu Ronalda s večerašnje ceremonije. Bilo je poznato da Ronaldo neće osvojiti večerašnju nagradu. Iako je osvojio važne kolektivne titule. Ali, to je neka druga rasprava i u budućnosti ćemo videti gde će ići istina o fudbalu - napisala je Katja pa se osvrnula na Van Dajka:

"A sada, dragi Virdžile gde god ti ideš, Kristijano Ronaldo je bio i otišao hiljadu puta. Vidi, moj dragi Virdžile, taj Kristijano je tri puta bio prvak države u kojoj ti igraš godinama i još nijednom nisi osvojio titulu. Kristijano je čak bio i najbolji igrač i strelac države u kojoj ti igraš. Usput, bio je mnogo mlađi od tebe. Onda, dragi Virdžile, Kristijano je otišao na druga odredišta i postao najbolji igrač u istoriji Real Madrida. Real Madrid ti govori nešto, Virdžile", upitala se Katja Aveiro.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: