Foto: Printscreen

turbulentno

GOSPODINA TORTU ŽENA NEĆE BAŠ TAKO LAKO DA PUSTI! A Mitrova će gorko zažaliti što mu je bila LJUBAVNICA!

Stars
> 23:03h

Supruga čuvenog Gospodina Torte, Zilha Karišik Fetić, uskoro bi trebalo da se pridruži zadrugarskoj ekipi, a kako se navodi - ona je ugovor potpisala u strogoj tajnosti i to mnogo pre nego što joj je dragi otišao u Šimanovce. Kako joj je od velike važnosti da sačuva brak i porodicu, Mitrovoj se loše piše, a Edu tek ne planira tako lako da pređe preko javne prevare.

"Edova supruga je potpisala ugovor u najvećoj tajnosti. Ona je imala svoje uslove za ulazak, na koje su čelnici pristali kako bi gledaoci uživali", ispričao je dobro obavešteni izvor.

"Ona je potpisala ugovor još pre nego što je Edo ušao u rijaliti, potpisali su istog dana oboje. Tada je planirano da ona uđe u "Zadrugu" pred Novu godinu, ali obzirom da je situacija između Eda i njegove ljubavnice sve komplikovanija, vrlo je moguće da uđe i pre. Edo je više puta istakao da mu vera dozvoljava da ima čak 4 žene, ali njegova supruga je protiv toga. Njih dvoje su u braku 10 godina i imaju troje dece, dve ćerke i jednog sina", otkriva on.

"Njoj je izuzetno važno da očuva porodicu i svom suprugu neće tako lako preći preko svega što radi u rijalitiju i preko javne prevare. Tek se sprema haos", zaključuje izvor.

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Alo/Foto: Printscreen