Foto: Printscreen/Instagram

ŠOK

NOVINARKA DOBILA SKUP POKLON OD DEČKA! Hteo da je iznenadi, pa se gorko pokajao! Saznala da je VARA, EVO I KAKO (FOTO)

Žena

Novinarki Džejn Slejter dečko poklonio je pametni sat kao božićni poklon, ali nije imao pojma da će se zbog toga gorko pokajati!

Naime, njih dvoje su uskladili svoje aktivnosti koje prati sat kako bi se međusobno motivisali, a pokazalo se da je baš to dečku presudilo da postane bivši.

foto: Printscreen/Instagram

Jedne večeri, tačnije na njegov rođendan, Džejn je s balonima stigla na vrata svog dečka. Kako ga nije bilo kod kuće niti joj se javljao, počela je da se pita gde je. Kasnije je primetila da sat pokazuje povećanu fizičku aktivnost njenog dečka. Bilo je četiri ujutru, pa nije baš potrebno crtati čime se u tom trenutku bavio.

"Bivši dečko mi je poklonio pametni sat za Božić. Svideo mi se. Uskladili smo aktivnosti kako bismo se motivisali. Nisam zamrzela ovu spravu sve dok jedne noći moj dečko nije nestao, a fizička aktivnost mu je bila na vrhuncu. Stvarno bih volela da ova priča nije istinita", napisala je na Twitteru.

To nije bio jedini dečko koji ju je prevario.

"Bila sam s tipom koji se napio i doveo drugu devojku kući, jer je zaboravio da ja spavam kod njega. Sledeće jutro trebalo je da idemo u crkvu pa sam ostala da spavam kod njega. Mogla bih napisati knjigu o ovoj temi", dodala je.

Kurir.rs/Foto: Printscreen/Instagram