Foto: Privatna Arhiva

Stav

BRATISLAV JUGOVIĆ: Đilasovo bogatstvo se brani uništavanjem simbola Republike Srbije

Politika

Član Glavnog odbora SNS Bratislav Jugović kaže da je ponašanje Boška Obradovića i njegov pokušaj da državnom zastavom razbije vrata Skupštine Republike Srbije pokazatelj da Savez za Srbiju nije alternativa aktuelnoj vlasti.

– Skupština Republike Srbije je mesto gde Boško Obradović, Miroslav Aleksić i Marinika Tepić nesmetano održavaju konferencije za štampu na kojima iznose gnusne laži o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovom najbližem saradniku ministru Nebojši Stefanoviću – rekao je Jugović i dodao da njih troje nikada nisu bili sprečeni da u toku radnog vremena uđu u Skupštinu Republike Srbije i svojim nastupima seju laži i mržnju prema onom koga nikada neće uspeti da pobede u političkoj borbi.

foto: Printscreen/Youtube

Jugović se u svojoj izjavi osvrnuo i na savez Demokratske stranke sa Boškom Obradovićem koja se po njegovoj oceni „davi u živom blatu ideologije Dimitrija Ljotića“.

– Upravo je čvrst savez sa Boškom Obradovićem razlog zbog kojeg se Demokratska stranka davi u živom blatu ideologije Dimitrija Ljotića. Ako još uvek u DS postoji osoba koja zna ko je bio Milan Grol i Borislav Pekić, red je da se javno izjasne, da li je Boško Obradović mera demokratije u Srbiji – ocenjuje Jugović i navodi da biračima koji nisu simpatizeri Aleksandra Vučića postaje nepodnošljiva propaganda da opozicija koja ne pristaje da bude, kako kaže, u vlasništvu „tajkuna“ Đilasa, da ne treba ni da postoji na političkoj sceni.

foto: Dragana Udovičić

– Uprkos činjenici da je postao i vlasnik protesta 1 od 5 miliona, rejting Đilasovog Saveza za Srbiju je drastično opao. Građani Srbije su jednom prevareni nasilnim upadom u Skupštinu Republike Srbije tokom petooktobarske revolucije koja je pljačkaškim privatizacijama pojela svoju decu kao što uostalom svaka revolucija jede svoju decu. Domovina se brani na biračkom mestu, a Đilasovo nepristojno bogatstvo se brani na ulici, nasiljem i uništavanjem simbola Republike Srbije. Tako se najkraće može opisati razlika između SNS Aleksandra Vučića i SzS Dragana Đilasa – zaključuje Jugović.

Kurir.rs