Foto: Dragana Udovičić, Privatna Arhiva

ISTRAGA

PLJAČKA POZNATE GLUMICE: Goričina pomoćnica ukradene pare slala dečku

Verujem da je sve to radila zbog tog njenog dečka, da ju je on pritiskao i tražio joj novac, ko zna za šta. Verujem da je bila pod njegovim uticajem, kaže sagovornica Kurira

Crna Hronika
> 21:07h

Marija B. (43) iz Kovačice, koja je uhapšena zbog sumnje da je opljačkala glumicu Goricu Popović, majka je troje maloletne dece, a pre nekoliko godina se razvela se i počela da radi kao kućna pomoćnica kod glumice.

Prema rečima onih koji poznaju Mariju, ona se promenila otkako je pre izvesnog vremena upoznala Semina N. (30) i sa njim otpočela vezu.

- Bila je udata za dobrog čoveka. Potiče iz dobre porodice, sve je imala i ništa nije morala da radi. Međutim, iz nekog razloga odlučila je da se razvede i da se preuda za čoveka koji je stalno po zatvorima. Od razvoda je morala da se sama snalazi i tako je i došla do Beograda. Nije mogla da nađe neki drugi posao, pa je počela da radi kao kućna pomoćnica - priča jedna njena poznanica.

Kako kaže, ne može da veruje da je Marija bila spremna da iskoristi poverenje koje je imala kod proslavljene glumice.

- Ne znam gde joj je pamet bila da iskoristi ženu koja joj je dala parče hleba za nju i njenu decu. Verujem da je sve to radila zbog tog njenog dečka, da ju je on pritiskao i tražio joj novac, ko zna za šta. Verujem da je bila pod njegovim uticajem - kaže naša sagovornica.

Podsetimo, Marija B. i njen partner Seman N., državljanin Bosne i Hercegovine, koji živi u Šapcu, uhapšeni su zbog sumnje da su iz stana Gorice Popović odneli veću svotu novca i nakit. Kako se sumnja, ona je ukradene pare i dragocenosti slala Semanu.

- Policija je u njegovom stanu u Šapcu pronašla ukradene stvari. Nakon što su saslušani, protiv oboje je podneta krivična prijava u redovnom postupku za delo teška krađa - kaže izvor Kurira.

Gorica Popović nije želela da potvrdi da je opljačkana.

Kurir / J. R. Foto: Dragana Udovičić, Privatna arhiva