Foto: Tanjug/Milica Nikolić

kampanja bazirana na izmišljotinama

STEFANOVIĆ O NAPADU NA POLICAJCE: Borba protiv narkotrafikinga očigledan razlog

Politika

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ocenjuje da je beskompromisna borba protiv narkotrafikinga očigledan razlog napada pojedinih opozicionih političara na pripadnike policije.

"Upravo su ostvareni rezultati u toj borbi razlog što su se na meti napada našli pošteni policajci, koji su dali veliki doprinos u sprečavanju prodaje narkotika", rekao je Stefanović.

Siguran je, kaže, da se iz istog razloga na meti napada našla i Dijana Hrkalović, nekadašnja državna sekretarka u MUP.

"Žao mi je što ona više nije javni funkcioner, jer bi mogla lično da zapuši usta svima koji loše govore o njoj", uveren je Stefanović.

To je, kaže ministar Stefanović, očigledno još jedna kampanja bazirana na izmišljotinama u cilju diskreditacije borbe protiv narkotrafikinga, u kojoj je, kako ističe, Dijana Hrkalović aktivno učestvovala i pomogla da policija Srbije bude jedna od najefikasnijih u našem regionu.

"Pored onih čiji su šuraci, kumovi i članovi porodice narkodileri, očigledno da postoje i oni koje poskupljenje narkotika na našem tržištu, zbog većih zaplena policije, i direktno pogađa", zaključuje Nebojša Stefanović.

(Kurir.rs/Tanjug)