Foto: Printscreen/Twitter

horor

DA LI PRIMEĆUJETE JEZIVU STVAR NA OVOJ SLICI? Žena otvorila fioku, pa se SLEDILA OD STRAHA! Odmah je zvala POMOĆ (FOTO)

Zanimljivosti

Opasnost vreba tamo gde je najmanje očekujete. Iako ulazak zmija otrovnica u kuće nije specifičan scenario za naše podneblje, u dalekoj Australiji to je pitanje svakodnevice. Da se opasni gmizavci mogu dobro stopiti s pozadinom, već smo se mnogo puta uverili, ali je ovaj prizor ipak iznenadio mnoge!

“Definitivno ne biste očekivali ovo kada otvorite gornju fioku u kupatilu”, napisali su lovci na zmije iz Australije na svojoj Fejsbuk stranici. Oni su, naime, nedavno pozvani u jedan dom u Vombaju, gde su pronašli zmiju otrovnicu koja se krila u kupatilu.

Fotografije su odmah privukla veliku pažnju.. Žena koja je pozvala hvatače opisala je zmiju kao dugu, tamnu i tanku. Lovac na zmije Stjuart Mekenzi izjavio je da su, prema ženinom opisu, mislili da je reč o bezopasnoj zmiji. Ipak šok je usledio kada su shvatili da se radi o jednoj od najotrovnijih zmija u svetu – australijskoj smeđoj zmiji.

Traže utočište na hladnijim mestima

“Ova zmija bila je dugačka između 60 i 90 centimetara, ali australijske smeđe zmije mogu porasti do dva metra”, objasnio je. “Druga su najotrovnija zmija u svetu, stoga je ovo bilo poprilično ozbiljno.”

Mekenzi kaže da zbog vrućeg vremena zmije traže utočište na hladnijim mestima. U ponedeljak je njegova ekipa pozvana čak u pet različitih kuća upravo zbog zmija.

Kurir.rs/Net.hr/Foto: Printscreen/Twitter