Foto: Profimedia

jezivi detalji

PEDOFIL EPSTAJN JE ŽELEO DA OŽENI ĆERKU BIVŠE DEVOJKE: Zvala ga je "Ujka Džef", a ovo je bio njegov plan! (FOTO)

Osuđeni pedofil Džefri Epstajn, koji je izvršio samoubistvo u zatvoru, rekao je svojim saradnicima da razmišlja o tome da se oženi Selinom Dabin, mlađom ćerkom svoje bivše devojke, piše Dejli mejl.

Planeta

Sada 34-godišnja Selina Dabin ćerka je nekadašnje Mis Švedske Eve Anderson i milijardera Glena Dabina.

Eva je bila u vezi sa Epstajnom osamdesetih godina, pre nego što se udala za Glena. Bračni par i bogati američki finansijer ostali su u prijateljskim odnosima sve dok on zbog optužbi za seksualno zlostavljanje i podvođenje maloletnica nije završio u zatvoru gde je sebi oduzeo život.

Epstajn je navodno 2014. godine rekao svojim saradnicima da, ako se ikada bude oženio, to će biti sa Selinom, tada 19-godišnjakinjom koja ga je zvala "Ujka Džef".

Epstajn je rekao da želi da Selina nasledi deo njegovog bogatstva od 50 miliona dolara, uključujući privatno ostrvo na Karibima, a brak bi pomogao da se izbegnu porezi na nasleđe.

Te godine je Epstajn imenovao Selinu kao jednu od naslednica, ali je njeno ime uklonjeno naredne godine, pre nego što su njeni roditelji saznali da je ona uopšte na listi.

U avgustu je otkriveno da su Dabinovi decenijama finansijski i prijateljski bili vezani za Epstajna. Nakon što je Epstajn 2008. godine prvi put bio uhapšen zbog podvođenja maloletnica, Dabinovi su njegovom službeniku za uslovni otpust poslali pismo u kome su naveli da su bili "100 odsto sigurni u njegovu komunikaciju sa Selinom".

Međutim, porodica se javno distancirala od njega nakon ponovnog hapšenja u julu ove godine.

Kurir.rs/Dejli Mejl

Foto: Profimedia