Foto: Damir Dervišagić

prava Zavrzlama

ZORANA SE TAJNO UDALA?! Lom na FB! Na profilu njenog partnera Vladimira stoji da je u braku ali... MOJA PLAVUŠA NAJLEPŠA

Na Fejsbuk profilu Vladimira Atanackovića, partnera ministarke građevinarstva Zorana Mihajlović, pojavilo se obaveštenje da je oženjen, što su mnogi protumačili da je ministarka rekla sudbonosno "da".

Politika
> 15:37h

Pored podataka da živi i radi u Beogradu, na Atanackovićevom profilu na pomenutoj društvenoj mreži piše i da je u braku i to od maja ove godine.

Gotovo sve slike koje su objavljene su zajedničke slike Atanackovića i Maihajlovićeve sa zvaničnih događaja.

foto: Facebook Prinstcreen

Da li to znači da se ministarka venčala u tajnosti? Ne, tvrde u Mihajlovićkinom kabinetu, i dodaju da je u pitanju lažni profil.

foto: Beta/Mileta Mirčetić

Iza ove podmetačine stoji ista osoba koja je svojevremeno u ime ministarke Mihajlović otvarala lažne naloge na Fejsbuku.

foto: Facebook Prinstcreen

- Autor tog profila je ista osoba protiv koje je Ministarstvo (građevinarstva) već podnelo prijavu - kažu u Zoraninom kabinetu.

Podsetimo, pošto su se na Fejsbuku pojavili lažni profili i stranice Zorane Mihajlović, ministarka je ceo slučaj prijavila nadležnima, a posle istrage, jedna osoba je saslušana, a profili zatvoreni.

(Kurir.rs/E.K.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: