Foto: Instagram

šok

SERIJSKA PRELJUBNICA JE SPAVALA SA PREKO 100 OŽENJENIH ZA 10 GODINA! Kod svih nevernih muškaraca je primetila ISTO!

Žena

Novo istraživanje pokazalo je da kakav su stav naši roditelji imali prema preljubi i te kako utiče na ono kako mi doživljavamo istu. Naime, ispostavilo se da je čak dve trećine ispitanica čije su majke "švrljale" u braku, imalo neki oblik ljubavne afere.

Zanimljivo je da je 32 odsto žena priznalo kako osećaju da im nevera njihovih majki daje na neki način krila da se slobodno ponašaju u vezama. Sve navedeno važi i za muškarce ako su im očevi bili skloni prevarama, ali ne u tolikom procentu.

Ovakvi rezultati naveli su naučnike da utvrde postojanje takozvanog "gena za neveru" koji se navodno prenosi s kolena na kolena. U ovu teoriju veruje i Gvinet Li, žena koja se javno deklariše kao serijska preljubnica.

Gvinet je do sada nekoliko puta bila u fokusu svetske štampe, pre svega jer otvoreno i bez ustručavanju priča o svom seksualnom životu i navici da spava sa oženjenim ili zauzetim muškarcima.

Ona tvrdi da je u proteklih 10 godina spavala sa preko sto oženjenih, a kaže da je bar tri četvrtine njenih ljubavnika imalo neverne roditelje.

"Sinovi i ćerke nevernih roditelja manje se boje kritike jer znaju da su i oni u prošlosti radili isto. Jedan od muškaraca s kojima sam se viđala bio je bogati bankar iz Kembridža, čija se majka udavala tri puta. On je odrastao gledajući kako ona izlazi s uspešnim muškarcima i to je svakako uticalo na njegovo ponašanje kasnije", ispričala je ona.

"Još jedan od mojih ljubavnika bio je tip je u tridesetima čiji su roditelji bili neverni tokom njegovih tinejdžerskih godina. Danas je on u braku i ne može da bude veran. Rekao mi je kako mu se ideja o ostanku s istom ženom 50 godina čini dosadnom nakon što je video koliko su se njegovi roditelji zabavljali s drugim ljudima. I njegova supruga njega vara, takođe po uzoru na svoje roditelje. Rekla bih da varanje privlači drugo varanje – tako obe strane znaju šta mogu da očekuju", dodala je.

Ova atraktivna dama kaže i da brojne njene prijateljice varaju svoje muževe, te da o tome otvoreno razgovaraju sa majkama koje im čak dele i savete kako da se ne sazna za preljubu.

Kurir.rs/Žena/Foto: Printscreen, Instagram