Monstruozni ujak

Ujak silovao epileptičarku i dete od četiri godine!

Ne samo da je Srđan S. (45) iz Kragujevca napastvovao teško obolelu sestričinu (14) već se iživljavao i nad njenom sestrom

Crna Hronika
> 23:56h

KRAGUJEVAC - Jezivo! Svi stanovnici romskog naselja u okolini Kragujevca znali su da je Srđan S. (45) u nekoliko navrata silovao svoju četrnaestogodišnju sestričinu bolesnu od epilepsije, ali o tome su ćutali, saznaje Kurir! Da ceo ovaj događaj bude još strašniji, Srđan S. (45) početkom devedesetih godina bludničio je i sa sestrom silovane devojčice, koja je u to vreme imala samo četiri godine, a onda je 1994. godine ubio njihovog brata udarcem sekirom u glavu! - Sestričina sa Srđanom živi već tri-četiri godine i on je brinuo o njoj, vodio je kod lekara, kupovao joj lekove i garderobu! Da nije bilo njega, ko zna gde bi završila - pokušao je da odbrani Srđana komšija Mikica P. Slično misli još nekoliko komšija, ali ne i Srđanova majka, koja kaže da je on za nju odavno mrtav! - Sin mi je, ali on za mene ne postoji ni na ovom ni na onom svetu! Ubio mi je unuka, ne znam zašto, bila sam tada u Italiji. I mene je jednom udario. Ne pričam s njim, skuvam samo ručak da jede, toliko moram. Ljuta sam i na svoju ćerku, koja je ostavila svoju decu i otišla negde da radi. Uopšte nije brinula o njima - kaže starica. Srđan S. uhapšen je zbog sumnje da je od marta do maja više puta napastvovao sestričinu. Devojčica dugo nije pričala o strahotama koje preživljava, ali kad više nije mogla da trpi zlostavljanje, poverila se pozorniku u njihovom naselju. Srđan je odmah uhapšen, a na saslušanju kod istražnog sudije priznao je da je spavao s devojčicom, ali „samo zato što je ona to htela“!

Još dva silovanja?! Srđan S. mnogo godina je proveo na robiji. Dosad je osuđivan za ubistvo, silovanje, protivprirodni blud nad detetom, krađu vozila i više drugih krađa. Policija sada proverava informacije da je počinio još dva silovanja.

Prgav kad popije U naselju kažu da je Srđan prgav kad popije i da se tada tuče sa svima. - Ipak, otkako je pre nepune dve godine izašao iz zatvora, nije se latio flaše, čak je postao i vredan - kaže Mikica P.