Foto: Printscreen Instagram

NIJE MNOGO ŽRTVOVALA

KETRIN TILDSLI SMRŠALA 40 KILA! Uspela je da učini čudo uz pomoć jednostavnog PLANA ISHRANE! Ovo je njen jelovnik!

Žena

Britanska glumica Ketrin Tildsli, najpoznatija po ulozi u televizijskoj sapunici "Coronation Street" gde se pojavljivala od 2011. do 2018, sinoć je bila glavna zvezda u jednoj novogodišnjoj plesnoj emisiji, plenivši vitkom, zategnutom figurom i bujnim grudima.

Ketrin se i inače bavi promocijom zdravog načina života i fitnesa, ali zanimljivo je da je ranije kuburila sa kilogramima i imala velikih problema sa samopouzdanjem.

Slavna Britanka u mladosti je imala 95 kilograma i nosila je konfekcijski broj 50, no pošlo joj je za rukom da smrša gotovo 40 kilograma i uskoči u farmerke broj 36, i to poštujući vrlo jednostavan plan ishrane.

Ona je jednom prilikom u intervjuu otkrila i detaljan primer svog jelovnika.

Doručak: Omlet od tri jaja sa malo spanaća, pečurkama i paradajzom

Ručak: Piletina i salata od avokada sa grilovanim šparglama

Večera: Stek burger sa pomfritom od patlidžana

Užine: Borovnice, jabuke i jogurt od kokosa

Ketrin je otkrila i da je svojevremno razmišljala i o operaciji želuca, ali da je ipak odlučila da kreira zdrave navike i balansiran stil života.

"Ako želite da postignete zdravu težinu i da se osećate dobro u svojoj koži morate da napunite svoje telo pravom hranom", prokomentarisala je ona.

Glumica je prošle godine objavila na Instagramu i impresivne rezultate 12-nedeljnog fitnes programa koji joj je pomogao da liniju dovede do savršenstva, ali je i motivisao da proširi znanje o nutricionizmu i uopšte načinu na koji telo funkcioniše.

Ona danas rado na svom nalogu sa gotovo 600.000 pratilaca deli savete i preporuke za zdrave obroke i rutinu vežbanja.

Kurir.rs/Žena/Foto: Printscreen, Instagram