Foto: Privatna Arhiva

Krenuo na lečenje

TUKAO JE ŽENU, PRAVIO SKANDALE CELE GODINE! Rajko NOVU dočekao sa suprugom! Sve mu oprostila, ali država nije

Stars

Nakon što je uhapšen prošle godine zbog porodičnog nasilja Rajko Dujmić, početkom jeseni, samoinicijativno otišao je na lečenje, kako bi bio u kontroliranom okruženju, ali je izašao za praznike, pa je tako Novu godinu dočekao sa suprugom Snježanom i prijateljima.

Rajko je rekao da budućnost vidi sa suprugom, te da je svestan koliko je ljubavi i truda važno da ulože obe strane.

"Novu godinu dočekao sam sa suprugom Snježanom i prijateljima na Trgu. Slušao sam Fosile i Prljavce, te smo se dobro proveli", rekao je.

foto: Youtube screenshot

Osnivač benda "Novi fosili" kako je to ranije kazao nije želio izaći iz bolnice sve dok ne bude siguran u sebe da ništa neće konzumirati. Budući da se sada odjeća bolje Rajko je privremeno izašao iz bolnice.

Ovo je godina u kojoj sam odnio najveću pobjedu. Pobijedio sam sebe – rekao je.

Poznati hrvatski muzičar i jedan od osnivača benda "Novi fosili" Rajko Dujmić uhapšen je početkom jula prošle godine, zbog prijetnji i fizičkog napada na suprugu Snježanu. Dan posle je zbog lošeg zdravstvenog stanja upućen je i u bolnicu. Nakon nemilog događaja, određen mu je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja dela.

Međutim, čini se da je par nadvladao sve probleme i da su sve nesuglasice rešili mimo suda.

"Tako će i biti, ali to je proces. Ne ide preko noći. Snježana i ja nismo se ni svađali. Ne tuži me supruga nego država".

foto: Printskin

Kurir.rs/24sata.hr