Foto: Profimedia

LJUBI SVETSKU ZVEZDU

SINIŠA MAČKOVIĆ JE TRENUTNO NAJVEĆA MISTERIJA HOLIVUDA! Srbin čeka dete sa američkom glumicom, OVO se JEDINO zna o njemu

Pop kultura

Umetnik Siniša Mačković srpskog porekla čeka dete sa američkom glumicom Kloi Sevinji, zvezdom serije "Američke horor priče", nakon godinu dana veze. Par je poslednjih dana glavna tema američkih medija, a trudna Kloi i autentični Siniša uhvaćeni su u šetnji ulicama Njujorka.

Posebno je intrigantan Siniša Mačković, koji svoju privatnost čuva daleko od javnosti, a američki mediji ga opisuju kao ekscentričnog umetnika. Njima je čudno što Siniša na Instagramu nema svoje fotografije, a jedina koju je okačio je ona iz pasoša, kada je bio mali. O njemu se ne zna mnogo, osim da je rođen u Zagrebu 1980. godine.

foto: Profimedia

Iniče, Siniša je u Americi direktor jedne umetničke galerije, a strani mediji navode da u svojoj galeriji ima dela vredna čak 200.000 dolara, te da je i te kako uticajan u svojoj branši.

Njegova partnerka, glumica Kloi Sevinji veliku popularnost je doživela serijom "Američka horor priča", a pre Siniše je bila povezivana sa bivšim dečkom rijaliti zvezde Kortni Kardašijan, Lukom Sabatom.

Par je viđen kako šeta ulicama Njujorka, a fotogafije na kojima se ljube govore koliko su zaljubljeni i uživaju u iščekivanju prinove.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia