prekobrojni

KURIR NA MARAKANI Zvezdan Terzić: Kanjas i Žander nisu u prvom planu (KURIR TV)

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je danas da u zimskom prelaznom roku neće biti dolazaka novih fudbalera, već samo odlazaka zbog previše igrača u timu.

Fudbal
> 13:25h

"Imali smo prenagomilan igrački kadar i nisu svi mogli da dobiju odredjen broj utakmica u kontinuitetu. Moralo je tako zbog velikog broja utakmica, ali sada ćemo imati samo 17 i smanjićemo igrački kadar. Neće biti dolazaka, odlasci će biti popunjavani našim mladim igračima. Ovo je najbolji tajming za njihovo forsiranje", rekao je Terzić novinarima na okupljanju ekipe.

Terzić nije želeo da kaže ko će otići, ali je naveo da će klub moći da napuste trojica ili četvorica najiskusnijih igrača.

Najbliži odlasku su Hoze Kanjas i Žander.

Klub je za sada napustio Marko Marin.

"Odlazili su mnogi veliki igrači, pa je Zvezda bila bolja, nastavila je da živi, pobedjuje i osvaja trofeje. Ne treba biti zabrinut. Ostali smo uskraćeni za jednog majstora, ali ćemo fizički biti potentnija ekipa", rekao je Terzić.

Kada je reč o novom treneru, Terzić je kazao da želi da Stanković bude dugoročno rešenje.

"Stvarno smo srećni svi u klubu što je došao Stanković koji je jedan od naših najboljih igrača. On kreće kao da je nula, što znači da veruje u sebe, u ovaj igrački kadar. Mi ćemo kao klub stati iza njega. Želimo da on bude dugoročno rešenje", rekao je Terzić.

Kada je reč o ciljevima, Terzić je naveo da je još rano da se govori o Evropi, a da Zvezda mora da se ponaša kao da nema 11 bodova prednosti u Super ligi u odnosu na drugoplasirani Partizan.

Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: