Foto: Profimedia

FOTO

POZNATA MANEKENKA LOVI SAMO BOGATE I SLAVNE! Ima 27 godina i dugačku listu BIVŠIH! Ovo joj je novi dečko, SVI U NEVERICI

Pop kultura

Šantel Džefriz (27), glumica, DJ, producentkinja i model najpoznatija je kao bivša devojka Džastina Bibera i kopija starlete Kim Kardašijan.

Ova lepotica je poznata je po burnom ljubavnom životu u kojem ne skriva kako joj je status muškarca najbitniji. "Ne zanimaju me muškarci bez statusa", poručila je jasno i glasno jednom prilikom.

foto: Profimedia

Šantel je krajem 2011. godine zavela sina poznatog repera Pi Didija, Džastina Komba, a veza je trajala nešto manje od godinu dana. Tokom 2012. godine viđala se s reperom Lilom Tvistom, ali i s igračem američkog fudbala Di Šonom Dćeksonom, s kojim je raskinula 2013. godine.

Uspela je da upeca 2015. godine i repera Trevisa Skota, koji je poznat i kao otac deteta najmlađe milijarderske na svetu Kajli Džener.

Na listi njenih bivših je i košarkaš Džordan Klarkson, kojeg su jedno vreme povezivali sa Kajli Džener. Međutim, mlada manekenka demantovala je takve natpise jer se u to vreme viđala s njegovim kolegom Benom Simsonom. Na Šantel je pao i NBA košarkaš Kajri Irving.

foto: Profimedia

Takođe, slavni Fez iz hit-serije "Lude sedamdesete" Vilmer Valderama, bivši dečko posrnule glumice i pevačice Demi Lovato, na nju je pao 2017. godine, kao i poznati Jutjuber Paul Logan, a poslednji među slavnim frajerima koje je očarala jeste i reper Mašin gan Keli.

Ipak, Šantel se trenutno odmara u poznatom meksičkom letovalištu Tulum u društvu poznatog muzičara, 41-godišnjeg Dipla, s kojim ju je vezalo višegodišnje blisko prijateljstvo koje je očigledno preraslo u ljubav.

foto: Profimedia

Nisu skidali ruke jedno s drugoga, a mlada lepotica pritom je pokazala i zavidnu liniju.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia