Foto: EPA/VALDRIN XHEMAJ

DALI KOLIKO SU MOGLI

ORLOVI POSLE PORAZA OD HRVATSKE: Pokazatelj kako treba dalje

Srpski rukometaš Zoran Nikolić rekao je da je utakmica protiv Hrvatske uprkos porazu pokazatelj kako treba igrati svaku utakmicu.

Ostali sportovi

"Poslednja utakmica, ali mislim da smo dali svoj maksimum i poslednji atom snage. Ostaće žalim za prethodnim utakmicama i za ovom. Nismo uspeli, i šta da se radi. Idemo dalje. Mislim da smo danas bili bolji nego u prethodnim mečevima i da je ovo pokazatelj, ne samo kako igrati protiv Hrvatske, već i svaku utakmicu", rekao je Zoran Nikolić, a preneo Rukometni savez Srbije.

Muška rukometna reprezentacija Srbije je izgubila od Hrvatske sa 24:21 i tako sa sva tri poraza završila Evropsko prvenstvo.

"Isto što nam se ponavlja već utakmicama unazad. Ponovo smo iste greške ponovili, promašili zicere i praktično sami sebe pobedili i ostavili prostor Hrvatima da iz lakih pozicija stignu do golova. Smanjiti tehničke greške i da nastavimo da se podržavamo jer ova ekipa ima hemiju. Napad je bio najveći problem sa promašenim zicerima i veliki brojem tehničkih grešaka", kazao je Stevan Sretenović.

(Beta)