Foto: Printscreen: Facebook/Port Clinton Police Department

jezivo

DEČAK (14) IZ OHAJA PRONAĐEN MRTAV: Nestao je pre mesec dana na putu do škole, policija našla njegovo telo u dimnjaku

Policija iz Ohaja smatra da je mrtav dečak koji je pronađen u dimnjaku zapravo Harli Dili koji je gotovo pre mesec dana nestao na putu do škole.

Planeta

"Ovaj rezultat istrage nije niko priželjkivao, ali... Barem sada porodica zna šta se dogodilo", rekao je juče Robert Hikmen, načelnik policijske stanice Port Klinton.

Nestao na putu do škole

14-godišnji Harli posljednji je put viđen 20. decembra u Port Klintonu dok je u jutarnjim satima odlazio u školu. Policija je u potrazi za njim helikopterima, policijskim psima i službenicima na terenu pretražila više od 150 hektara područja, piše CNN.

U ponedjeljak su policijski službenici istražili neseljenu vikendicu koja je bila u fazi renoviranja i u njoj pronašli telo dečaka. Nije bilo znakova prisilnog ulaska u kuću.

"Pronašli smo Harlijev kaput i naočare na spratu kuće, pored dimnjaka. Zatim smo uočili njegovo telo koje je bilo zaglavljeno u dimnjaku", kazao je Hikmen.

Nesrećan slučaj

Obdukcija je izvršena u utorak, a rezultati su pokazali da se vjerojatno radilo o nesretnom događaju.

"Izgleda da se Harley popeo na krov i ušao u dimnjak. Kada se našao u njemu, jakna i naočale su mu pale na pod, a on se zaglavio“, objasnio je Hickman.

Nije za sada poznato zašto je dječak pokušao ući u dimnjak.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Printscreen/Facebook