TRENUTAK NAJVEĆE SREĆE!

LEKCIJA IZ LJUDSKOSTI! Drugovi u školi dočekali dečaka koji je pobedio leukemiju, na licima suze radosnice! (VIDEO)

Zanimljivosti

Sa samo 6 godina dečak Džon Oliver Zipai izdržao je niz medicinskih procedura i tretmana koji bi na veliko iskušenje stavili i odraslog čoveka. Ovom malom heroju dijagnostikovana je leukemija kada je imao samo tri godine.

Roditelji su ga odveli na testiranje kada su primetili da modrica na njegovom telu ne prolazi, a njihov uvek aktivan i veseo dečak postaje sve umorniji. -Bio je to tipičan dan, Džon je bio u vrtiću, došli smo kući, obukao je kostim za Noć veštica. U četiri sata ujutru dobili smo poziv iz bolnice i tada su nam saopštili dijagnozu. Čitav naš svet je stao tog trenutka. Bilo smo u potpunom šoku.- rekla je majka Megan Zipai.

Usledilo je dugo lečenje koje je trajalo skoro tri godine, a hrabri dečak podneo je sve bolne terapije i dug boravak u bolnici.

Nakon što je primio poslednju hemoterapiju, Džon je izlečen i veoma se radovao povratku u školu. Ono što ga je sačekalo pamtiće ceo život.

Njegovi drugari dočekali su ga kao pravog junaka, stojeći u dugoj kolini na hodniku škole, i glasno aplaudirajući svom heroju.

Džon se stidljivo ali ponosno kretao hodnikom, a oči su mu blistale. -Zahvalni smo za svu ljubav i podrčku koju smo dobili! Pogled na našeg sina toga dana bio je čista sreća!-rekao je Džonov otac.

Kurir.rs / Foto: Printscreen