Foto: Zorana Jevtić

raduje se odšteti

JA SAM ŽRTVA PREVARE! Nina Badrić obavestila advokate o svemu: Biće ovo lepa TUŽBA!

Na društvenim mrežama se pojavila reklama za "čudesne" tablete za gubitak kilograma čije je zaštitno lice pevačica, iako ona za to nije dala svoju saglasnost

Stars
> 11:25h

Nina Badrić žrtva je internet prevare! Pevačica je postala zaštitno lice lažne reklame u kojoj navodno tvrdi da je izgubila 19 kilograma pomoću tableta za mršavljenje čije je navodno zaštitno lice. Nina je bez njenog znanja i pristanka postala zaštitno lice preparata za mršavljenje koji se prodaje preko interneta.

Reč je o "čudesnim" tabletama za gubitak kilograma koje se prodaju preko Fejsbuka, a na lažnoj reklami stoji njena slika i "izjava" u kojoj tvrdi da je pomoću ovog preparata izgubila čak 19 kilograma. Takođe, prevaranti su stavili i link kako bi zainteresovani mogli da pročitaju Ninino "lično iskustvo".

foto: Instagram Printscreen

U reklami se pevačica naziva evrovizijskom zvezdom, a za sve to ona je saznala od svojih pratilaca na Instagramu. Tek kad su fanovi počeli da joj pišu i pitaju je za savete, shvatila je o čemu je reč, pa je kazala da će ih tužiti.

"Biće ovo lepa tužba, čijoj se odšteti unapred radujem. A za one koji su, nažalost, masovno poverovali i naseli samo mogu da kažem da se maksimalno ograđujem od ovoga", napisala je Nina i upozorila svoje fanove da ne nasedaju na lažnu reklamu:

"Ovo pišem samo zato što dnevno dobijam stotine poruka od žena iz čitavog regiona koje kupuju ove tablete koje ja navodno reklamiram. Žao mi je žena koje su ovo kupile i nasele na laž. Zaista nemam veze sa ovim. Molim da mi se jave svi koji su kupili ove tablete jer se radi o prevari. S obzirom na to da je sve u rukama advokata, svaki info nam je bitan. Hvala unapred", napisala je Nina.

Lažna promoterka Nikolina "reklamirala" vibrator

I Nikolina Pišek je bila žrtva reklamne prevare. Ona je bez sopstvenog pristanka postala zvezda reklame za vibrator, u kojoj kaže da ne može da živi bez ove stvarčice i da joj se posebno dopada što baterije traju dugo.

"U toj reklami montirana je moja izjava s promocije 'ajfona'. Prijatelji koji su mi javili da se snimak pojavio na Jutjubu i pitaju me zašto ih ne tužim, ali ne znam ko je to uradio", rekla je Nikolina tada.

foto: Damir Dervišagić

Kurir/Jelena Stuparušić/Foto: Zorana Jevtić