Foto: Shutter

UŽAS

SAMOUBISTVO U JAGODINI: Čekićem prebio konobaricu PA SE OBESIO!

Misterija: I. B. (37) iz Rekovca, koji je bio osumnjičen da je pre nekoliko dana brutalno pretukao R. S. (52), pronađen mrtav na tavanu napuštene kuće u Jagodini

Crna Hronika

I. B. (37) iz Komorana kod Rekovca, koji je bio osumnjičen da je pre nekoliko dana čekićem brutalno prebio konobaricu R. S. (52), obesio se na tavanu jedne kuće u Jagodini.

Kako saznajemo, telo I. B. nađeno je u napuštenoj zgradi u Ulici Tanaska Rajića i preneto na Institut za sudsku medicinu kako bi se otkrilo vreme smrti. I. B. je bio osumnjičen za napad na Jagodinku koji se dogodio 10. januara. Nesrećna žena je prebačena u bolnicu s teškim povredama glave i ruke.

Presudio sebi

- Pretučena žena bila je u tako teškom stanju da nije mogla da ispriča detalje napada, ali je policija od prvog trenutka sumnjala o kome je reč. Ona je radila u jednoj kafani u Jagodini kao konobarica, a I. B. je tu bio čest gost. Ubrzo nakon napada policija je krenula u potragu za osumnjičenim i verovalo se da će se po njegovom pronalasku utvrditi i motiv napada, ali, nažalost, on je presudio sam sebi pre nego što su ga pronašli - objasnio je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

foto: Shutter

Prema njegovim rečima, žena koja je napadnuta nije bila od velike pomoći. - R. S. nije želela da priča ko ju je napao i zbog čega. Postoji mogućnost da su bili u vezi, ali se ne isključuju ni druge mogućnosti. Možda je napravio dug u kafani, s druge strane, postoji mogućnost i da je patološki bio zaljubljen u nju - objašnjava naš sagovornik.

On navodi da će policija, bez obzira na sve, nastaviti da radi na tom slučaju. - Ispitaće se ljudi koji su poznavali I. B., ali i pretučenu ženu. Verujemo da će se tada mnogo više saznati o odnosu koji su imali njih dvoje. Prema dosadašnjim informacijama, ona nije prijavljivala nasilje, što ne znači da ga nije trpela i u prethodnom periodu - navodi naš dobro obavešteni izvor.

Lokva krvi

Podsetimo, sredovečna Jagodinka napadnuta je u večernjim satima kad se, kako se pretpostavlja, vraćala s posla. - Kako se sumnja, na ulici ju je presreo I. B. i zadao joj nekoliko udaraca čekićem u glavu. Nesrećna žena pronađena je u lokvi krvi na ulici, a napadač je pobegao. Ona je s prelomom lobanje i kostiju lica, nagnječenjem mozga i otvorenim prelomom šake prevezena hitno na odeljenje neurohirurgije Opšte bolnice u Ćupriji - rekao je tada izvor Kurira.

Teške povrede

JAUČE OD BOLOVA

Stanje teško povređene Jagodinke bilo je stabilno, ali je trpela velike bolove. - Jaukala je celu noć po prijemu u bolnicu. Lekari kažu da su joj sanirali povrede glave, ali da su joj kosti ruku potpuno smrskane. Bili su policijski inspektori, navodno neće da kaže ko joj je naneo povrede. U velikom je strahu - rekli su tada upućeni u ovaj slučaj.

Kurir.rs/ Jelena Rafailović Foto: Shutter