Foto: Vladimir Šporčić, Kurir

Stars paparaco

SLAĐANA TOMAŠEVIĆ IMA NOVOG DEČKA! Kolege progovorile o voditeljkinoj vezi: Uskoro SVADBA? (FOTO)

Par je nedavno viđen u jednom beogradskom restoranu kako razmenjuje nežnosti, a voditeljkine kolege sa RTS kažu da ona uživa u ovoj vezi

Stars
> 18:38h

Slađana Tomašević ponovo je srećna, zaljubljena i voljena. Voditeljka "Beogradske hronike" sija, a u prilog tome svedoče i paparaco fotografije u čiji posed je došla naša redakcija.

ispunjena Tomaševićka sa dečkomfoto: Kurir

Zvezda Javnog servisa Srbije je uslikana s novim dečkom u jednom prestoničkom restoranu. Njih dvoje su uživali u ručku, tokom kojeg su razmenjivali nežnosti. Prema rečima našeg izvora koji se zadesio na licu mesta, Slađin dečko nije skidao pogled s nje.

foto: Kurir

"Baš su zaljubljeni i srećni. Non-stop su se smejali i držali su se za ruke. Vidi se da se mnogo vole", priča naš očevidac, a ista reakcija stiže i sa RTS.

"Slađa u poslednjih nekoliko meseci prosto sija. Zaljubljena je do ušiju u novog dečka, a vala i on u nju. Lepo se slažu i mislim da je to to. Oduvek je bila orna za rad, a sada leti po redakciji. To su primetili svi na poslu, a ona se samo zagonetno smeška. Svima je drago što je srećna i zadovoljna. Nadamo se da će uskoro i da stane na ludi kamen", završava naš sagovornik.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Tomaševićevom, ali ona do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

foto: Kurir

Kurir.rs/ Ljiljana Stanišić/Foto: Vladimir Šporčić, Kurir

foto: Kurir