Foto: Ana Paunković

Ovako vidi aktuelnu situaciju

DUŠKO VUJOŠEVIĆ: Partizan može u finale Evrokupa! Volim što se obična publika vratila na utakmice! VIDEO

Duško Vujošević, legendarni trener Partizana, govorio je za TV KK Partizan o aktuelnoj situaciji u kojoj se nalazi njegov bivši tim.

Košarka

Vujošević, trenutno trener Kluža, kaže da crno-beli dobro guraju u Evrokupu.

"Mislim da do sada u Evrokupu dobro gura. Da ima objektivne šanse da se nađe u finalu. Drago mi je što je Arena opet puna. Drago mi je što se čuje ista pesma. Ali mi nije drag metod da se dođe do toga da se više ne pevaju različite pesme. Da ne širimo priču. Volim što se obična publika vratila. Normalno, košarka je moj život, ja sam ga proveo u Partizanu. I sa te veteranske pozicije, sada je to neke 42 godine kako se bavim ovim poslom, pratim to što se dešava. To je stvar koja pripada mojoj prošlosti. Bilo je i lepih trenutaka. Sigurno ne bih bio to što sam da nije bilo Partizana, ali ni Partizan ne bi bio to što jeste da nije bilo mene", rekao je Vujošević.

Vujošević, međutim, nije zadovoljan na koji način Partizan stvara rezultat.

"Posmatram to što se dešava, to sastavljanje tima, od velikog broja američkih igrača. To normalno nije moja metodika i pristup sa čime sam oduševljen, ali normalno ja sam navijač Partizana i želim mu da napravi rezultat".

Kurir sport