Foto: Royal Canadian Mounted Police in Alberta

prijatelji ne odustaju od potrage

SRPKINJA MISTERIOZNO NESTALA PRE 40 DANA U KANADI: Slađana Petrović pošla po lekove i od tada joj se gubi svaki trag!

Srpkinja Slađana Petrović nestala je 26. decembra u Jelounajfu u Kanadi i do danas nije pronađena niti njeni prijatelji imaju bilo kakve informacije o njoj.

Crna Hronika

U želji da je pronađu oni su otišli korak dalje i izradili bedževe sa njenim likom jer, kako kažu, žele da njen lik bude prepoznatljiv.

- I dalje tragamo za njom, obaveštavamo ljude kako bi im oči bile stalno širom otvorene. Nažalost, zasad nema nikakvog traga - rekla je za lokalni radio Val Braden, Slađanina prijateljica. Ideja Slađaninih najbližih jeste da bedževe sa njenim likom dele ispred pošte u Jelounajfu, sa ciljem da se ne zaboravi lik njihove prijateljice.

Kako je ispričala, policija je u stalnom kontaktu sa njom, a razgovarali su i da Slađaninim prijateljima i porodicom u Srbiji. Međutim, ništa od toga nije pomoglo, jer o Slađani niko ništa ne zna.

- Trudimo se da budemo pozitivni i da verujemo, ali je teško kada nemate baš nijednu smernicu gde biste mogli da tražite, nikakav trag - rekla je Braden lokalnom radiju.

foto: Royal Canadian Mounted Police

Podsećanja radi, njene dve prijateljice Val Braden i Elizabet Alga organizovale su konferenciju za medije na kojoj su iznele pojedinosti iz njenog života koje bi mogle pomoći u potrazi, ali su se takođe direktno obratile Slađani.

Mediji su ranije preneli da Slađana boluje od depresije i da je njen nestanak uočen kada nije došla po svoju terapiju. Sumnjivo je bilo i to što se 27. decembra nije pojavila na dogovorenom mestu gde je trebalo da se sastane sa prijateljicom, što je neuobičajeno ponašanje za nju. Potragu dodatno otežava činjenica da Slađana ne koristi mobilni telefon.

Policija u Jelounajfu objavila je fotografiju sa snimka jedne nadzorne kamere za koju se pretpostavlja da je poslednji trag. Na njoj je Slađana odevena u pink majicu, teget jaknu i sportske patike.

Kurir.rs/Blic

Foto printscreen