OPA!

NADRLJALA JE KAD SANJA ČUJE! SAD TREBA DA KLEKNEM? Matora sa ovim muškarcem vodi OPASNE razgovore! (VIDEO)

Rijaliti

Lazar Čolić Zola ne može da se pomiri sa tim što mu Jovana Tomić Matora nije dala budžet.

Čolić je prekorio Matoru što je ostalim zadrugarima dala budžet, a ti ukućani prema njegovom mišljenju ne zaslužuju to. Tomićeva se sve vreme izvinjavala Zoli i pričala mu da ga nije videla, a on je nastavio sa pridikama.

foto: Printscreen

"Ako ti smatraš da ja tebi nisam namerno dala budžet i ljutiš se zbog toga, onda Mateja ne treba da progovori sa mnom. Bolje bi bilo da si ustao i rekao da nisi očekivao od mene da ti ne dam budžet, nego što si rekao da sam ja licemer", pričala je nervozno Matora.

"Vidim da si dala nekim ljudima budžet o kojima si svašta pričala", dodao je Zola i nastavio:

foto: Printscreen

"Ti si davala ljudima budžete, a o njima imaš katastrofalno mišljenje. Kada si dala Ivi, ti si ublažila svoje mišljenje, kada si davala Maji budžet, spomenula si Sanju. Meni si danas u nekim situacijama bila kontradiktorna", rekao je Zola.

"Što se mene tiče mi možemo da ne progovorimao, ali ako je nula ovo proizvela u tebi, onda je trebalo da ti dam nulu. Kako da ti objasnim da sam zaboravila, da te nisam videla? Je l' treba da kleknem da ti pop*šim k*rac?", besnela je Matora, te je posle ovih reči napustila spavaću sobu besna.

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen