Foto: Privatna Arhiva

STRAH

BRUTALNO PRETUKAO ROĐAKU! Ćerka Danijela: Mama tri meseca živi u agoniji

Ni posle tri meseca on nije pronađen, a ja sam ogorčena. Mi živimo u agoniji, nemamo slobodu kretanja, kao da se nalazimo u kućnom pritvoru, jer Slobodan još uvek nije uhapšen. kaže za Kurir Danijela T., ćerka pretučene bake

Crna Hronika

Policija ni tri meseca posle prebijanja Živodarke T. (74) nije pronašla njenog komšiju i daljeg rođaka Slobodana T. (36) iz Mačvanskog Pričinovića kod Šapca, koji ju je brutalno pretukao i teško povredio.

Podsetimo, 6. novembra prošle godine Slobodan je upao u Živodarkinu kuću i prebio je, a potom mu se izgubio svaki trag.

- Ni posle tri meseca on nije pronađen, a ja sam ogorčena. Mi živimo u agoniji, nemamo slobodu kretanja, kao da se nalazimo u kućnom pritvoru, jer Slobodan još uvek nije uhapšen - kaže za Kurir Danijela T., ćerka pretučene bake.

Ona naglašava da njena majka živi u konstantnom strahu.

- Mama se oporavila fizički, ali psihički nije, jer se boji da će se on vratiti i ponovo je napasti. Ovo je već drugi put da je tuče. Prvi napad se dogodio pre dve godine, a kobnog dana prošle godine Slobodan je upao u njenu kuću i unakazio je, jer mu je stigao poziv za sud zbog prvog prebijanja - objasnila je naša sagovornica i dodala da je komšija njenu mamu prvi put napao bez ikakvog povoda.

Potresne fotografije Živodarke T. u novembru su kružile društvenim mrežama, a na njima je bilo vidljivo unakaženo lice starice, s brojnim podlivima i hematomima.

- Slobodan ju je toliko pretukao da joj je lice bilo izobličeno. Kad je policija došla da obavi uviđaj, napadač je već bio pobegao. O svemu je obavešteno i tužilaštvo, a za Slobodanom T. je raspisana potraga - kaže naš izvor.

(Kurir.rs / J. I. / Foto: Privatna arhiva)