Foto: Filip Plavčić

nije mu dobro!

SERGEJ SE OGLASIO O UDESU KOJI JE SKRIVIO: Od sada vozim bajs, nije mi dobro kad pomislim šta je moglo da bude

Politika

Sergej Trifunović se oglasio na Tviteru povodom udesa koji je imao preksinoć, kazavši da ga je "realnost udarila" i da je shvatio da drugi trpi posledice zbog njegovog ponašanja.

- Neko vreme sam na bajsu - počinje on aludirajući da neće voziti automobil u narednom periodu, nakon 2 peha koje je napravio za kratko vreme.

- Gospodina sam ispratio do ambulante u Novim Banovcima, nema preloma, nema naprsnuća i težih povreda, i nadam se da će biti dobro, baš koliko meni nije zbog svega što se preksinoć desilo i šta je moglo da se desi - napisao je on.

Da podsetimo, lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izazvao je udes u subotu uveče na novosadskom auto-putu.

Naime, on se, krećući se u smeru ka Novom Sadu svojim automobilom marke "audi Q2" zakucao u "fijat", koji je išao ispred njega.

Na lice mesta su došli lekari Hitne pomoći, a vozač "fijata" je prevezen u zemunsku bolnicu na dijagnostiku i dalje lečenje.

Ovo, inače, nije prvi put da Trifunović pravi saobraćajne prekršaje. Pre samo 20 dana on pod dejstvom kokaina vozilom zakucao u gradski autobus na Novom Beogradu, a potom pobegao s lica mesta.

Kurir.rs