Foto: Promo/Aleksandar Letić

NA MLAĐIMA SVET OSTAJE

OTKRIVAMO! KO SU NOVA LICA U NASTAVKU HIT SERIJE: Bjelogrlić ipak igra u Južnom vetru

Na mlađima svet ostaje Zbog preklapanja dva važna posla, Dragan je napustio ovo ostvarenje, ali je zato jednu od rola dobio njegov naslednik Aleksej

Pop kultura

Dragana Bjelogrlića nećemo gledati u nastavku serije „Južni vetar“, ali će zato pred kamere stati njegov sin Aleksej, saznaje Kurir.

Ulazak u seriju mlađeg Bjelogrlića nije povezan sa izostankom njegovog oca. Naime, reditelj Miloš Avramović ulogu Cara, koju je u filmu tumačio Dragan, poverio je Predragu Mikiju Manojloviću, jer je Bjela rešio da se posveti svom projektu „Senke nad Balkanom“.

- Boje porodice Bjelogrlić braniće Aleksej, inače student glume u klasi Dragana Petrovića Peleta. On igra momka iz novobeogradskih blokova i senka je novom liku koji tumači Nikola Pejaković. Bjelogrlić junior snimao je svoje scene s Miodragom Radonjićem i bio sjajan - otkriva za Kurir sagovornik iz produkcije ove serije.

foto: Promo/Aleksandar Letić

Inače, njegovog oca Dragana gledali smo od prve do četvrte epizode, a od pete, koja će biti emitovana 16. februara na RTS, u ulozi Cara stiže Miki Manojlović.

Radnja serije počinje tamo gde se završio film „Južni vetar“ i gledaoci će imati priliku da prate kako se razvio odnos između Petra Maraša (Miloš Biković) i njegove devojke Sofije (Jovana Stojiljković), koji će dobiti i dete. Biće tu i mnogo novih lica, prvak Drame iz Užica Vahidin Prelić, Bojan Dimitrijević Pikac, Aleksandar Srećković Kubura, Nikola Pejaković, ali i zvezda serije „Gomora“ Paskvale Espozito.

Serija „Južni vetar“ snima se u Srbiji, Crnoj Gori i Italiji, a među novim licima su i dobro poznata imena: Vuk Kostić, Mladen Sovilj, Miodrag Dragičević i Ljubomir Bandović.

Ne može bez žena

U ekipi Anita i Tamara

U seriji „Južni vetar“ društvo Jovani Stojiljković praviće i druge jake žene. Zapažene uloge, kako saznajemo, ostvarile su Anita Mančić, Tamara Krcunović i Milica Mihajlović.

Ljubomir Radanov