Foto: Marina Lopičić

reagovanje

VLADIMIR ĐUKANOVIĆ: Nesrećnici koji su napravili dokumentarac Vladalac pokazali patološku mržnju prema Srbima!

Vladimir Đukanović, poslanik SNS, reagovao je na dokumentarni film "Vladalac" kazavši da su autori pokazali da "pljuju po Srbima kada god im padne na pamet, iako svi žive i rade u Beogradu".

Politika

- Zanimljivo je da smo u prvom delu tzv.dokumentarnog filma "Vladalac" imali prilike da čujemo kako su Srbi okupirali Glinu, zatim naselje Grbavica u Sarajevu, te kako je svaki poziv na odbranu srpskog naroda bilo zapravo ratno huškanje. Nesrećnici koji su tzv.dokumentarni film osmislili žive i rade u Beogradu i besomučno pljuju po Srbima kad god im padne na pamet - kaže Đukanović.

- Njihova patološka mržnja prema sopstvenom narodu je zastrašujuća, a narod mrze jer Srbi nikako ne žele da prihvate njihove stavove i neće da pljuju po sebi. Srbi, gle čuda, takve doživljavaju kao incident. Žalosno je samo to što taj "incident" sebe predstavlja kao elitu i što jedino on ima monopol na mišljenje. Ipak, dobro je dok rade takve odvratne filmove, jer sanitarni otklon koji narod pravi od takvih ljudskih fekalija biće još veći - zaključuje Vladimir Đukanović.

Kurir.rs