Foto: Kurir

SUTRA U KURIRU POKLON MAGAZIN! Elle, Cosmopolitan, Lepa i srećna, Men’s Health, Sensa, National Geographic ili kuvar

Zabava

Dnevne novine Kurir sutra poklanjaju najpopularnije svetske magazine!

Izaberite Kurir sa magazinom koji želite: Elle, Cosmopolitan, Lepa i srećna, Men’s health, Sensa, National Geographic ili različitim kolekcijama kuvara!

Elle je naprodavaniji modni magazin na svetu i namenjen je inteligentnoj modernoj ženi koja uspešno oblikuje svaki aspekt svoga života. Kao brend koji je od 2005. godine prisutan na domaćem tržištu, slobodno možemo reći da je ELLE najuticajniji modni magazin u Srbiji.

Naša misija je da utičemo na sve segmente života naših čitateljki, da im pomognemo da budu elegantne, moderne i u trendu.

Cosmopolitan je najprodavaniji ženski magazin na svetu, najuticajniji je i najsnažniji brend za mlade žene. Cosmopoltan je Biblija za one koje žele da žive zabavnim i neustrašivim životom. Te žene teže da budu najbolje verzije sebe. Cosmopolitan inspiriše mlade pametne i neverovatne žene da budu izuzetne u svim sferama života.

Men’s Heatlh je magazin za uspešne, aktivne, urbane i profesionalne muškarce koji žele da ostvare veću kontrolu nad fizičkim, mentalnim i emotivnim aspektima svog života. Men’s Heatlh na jedinstven način obrađuje sadržaj o fitnesu, zdravlju, stilu, najnovijoj tehnologiji i ishrani. Ovo je jedini muški magazin posvećen informisanju muškarca o praktičnim, korisnim i pozitivnim akcijama koji će im život učiniti boljim.

Časopis National Geographic na srpskom jeziku postoji od novembra 2006. godine, od kada inspiriše i obrazuje čitalačku publiku. Zasnovan na uzbudljivim reportažama, fascinantnim fotografijama i dobro proverenim činjenicama, National Geographic je jedan od najčitanijih i najnagrađivanijih magazina na svetu. National Geographic je magazin koji se čita i čuva i kojem se čitaoci iznova vraćaju.

Magazin Lepa i srećna je spoj najpouzdanijih priča o životu poznatih sa lifestyle aktulenostima i temama o lepoti, modi, medicini i zabavi. Novi koncept i objedinjene teme iz najrazličitijih oblasti priširiće čitalačku publiku. Takođe, zahvaljujući novim brend ekstenzijama i novim rubrikama magazin Lepa&Srećna nudi vam mnogo kvalitetnih i interesantnih informacija. Dajemo publici pristup originalnim i inovativnim događajima.

Magazin Sensa, kao prvi i jedini mindstyle magazin u Srbiji, namenjen je onima koji teže skladnom životu, protkanom iskrenim osećanjima i mislima. Sensa predstavlja luksuz u sebi, inspiriše, opušta i otvara nove dimenzije života.

Različite kolekcije kuvara sadrže više od 40 recepata naših domaćica sa originalnim fotografijama.

foto: Kurir

Čitajte Kurir!

Foto: Kurir