Foto: EPA/GIORGIO BENVENUTI, Starsport©

ITALIJANI PIŠU

TRANSFER BOMBA NA POMOLU: Siniša Mihajlović dovodi Kolarova u Bolonju?

Siniša Mihajlović želi da pojača ekipu Bolonje dovođenjem kapitena reprezentacije Srbije, Aleksandrom Kolarovim, objavio je italijanski ‘Lego’.

Fudbal
> 09:27h

Kako tvrdi italijanski novinar Frančesko Balcani, posao je gotovo završen pre svega zahvaljujući treneru Bolonje Siniši Mihajloviću, koji je dugo nagovarao Kolarova da promeni sredinu.

foto: Starsport©

Roma i Bolonja sastali su se 7. februara u Rimu, tada je gost slavio sa 3:2, a tada je i završen ceo posao, dodaje se u objavi ove vesti.

Sada je možda idealan trenutak da Kolarov razmišlja o budućnosti jer je retko i slabo igrao u poslednjih mesec dana, a Italijani smatraju da je to zbog tinjajućeg sukoba koji bukne kada god Srbin odigra iole lošiji meč.

foto: AP

Navijači mu ne opraštaju prošlost u dresu Lacija i ne propuštaju priliku da ga vređaju kad god je u lošijoj formi.

Bolonja je zato idealna sredina, a osim Mihajlovića, Kolarov u tom klubu poznaje i sportskog direktora Valtera Sabatinija, koji ga je doveo u Italiju, tačnije Lacio, davne 2007. godine.

Ove sezone su u Atini padali i Plzenj (4:0), Krasnodar (4:0), Crvena zvezda (1:0) provukao se Totenhem (2:2), a samo je Bajern slavio od gostiju 3:2. Možda vredi rizikovati sa dvojkom za kvotu 2,85. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Olimpijakos – Arsenal.

(Kurir sport)