Foto: Dragana Udovičić, Nemanja Nikolić

OSTALA BEZ REČI

ZBOG OVIH REČI MARINE TUCAKOVIĆ PAVLOVIĆEVA SE POSTIDELA! Cela prepiska isplivala u javnost! (FOTO)

Stars
> 08:22h

Marina Tucaković očito se oduševila novom pesmom Milice Pavlović, a kad ju je pohvalila pevačica je ostala bez reči. Čitavu tu prepisku brzo je objavila na društvenoj mreži Instagram i poznatom tekstopiscu uputila sočan poljubac, i dalje verovatn one znajući kako da joj se zahvali na komplimentu.

Naime, Marina je Milicu uporedila sa kraljicom popa, Madonom, te joj poručila da samo tako nastavi.

"Veruj mi Mico ceo album treba da ti bude u tom fazonu, da se oslanja malo na Madonu, malo na Balkan", poručila joj je Marina.

Inače, njih dve su već nekoliko puta do sada sarađivale, a nisu krile da su nakon prvog susretan jedna drugu mnogo zavolele.

"Za Milicu se pričalo da je profesionalna, da zna šta hoće, ali da je za saradnju komplikovana i da se meša u autorski rad, što ja mrzim iznad svega. Kada mi se javila da radimo ja sam se tada mislila u sebi: 'E, samo mi ti fališ da mi ispiraš mozak.' Kad sam je upoznala videla sam upornu mladu ženu koja ima jasan plan da osvoji publiku i da traje, i da peva muziku koju voli. Uz to je u komunikaciji veoma prijatna, pametna, pozitivna, lepo vaspitana i naravno pleni, pa je i mene zavela. Imam poruku za nju da i dalje nastavi da bude to što jeste, samo neka muči nas autore jer je bila u pravu. Samo neka ne napušta svoje snove, samo napred i Bog će joj još više uzvratiti", izjavila je Marina jednom prilikom.

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs/Blic/Foto: Dragana Udovičić, Nemanja Nikolić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: