Foto: Ettienne Laurent

baš loše prošao

VAJLDER ZAVRŠIO U BOLNICI: Fjuri ga tako isprebijao da posledice mogu biti trajne!

Stručni štab Dionte Vajldera je bio prinuđen da preda meč protiv Fjurija, jer Amerikanac nije više nije mogao da stoji na nogama od silnih batina koje je dobio.

Ostali sportovi
> 11:52h

Ubacivanje peškira u ring i prekid borbe za titulu svetskog šampiona u boksu, ispostavio se kao odličan potez, jer je Tajson Fjuri i pre prekida ostavio ozbiljne posledice na Amerikanca.

Kako prenose britanski, ali i američki mediji, Dionte Vajlder je nakon borbe odvezen u bolnicu na analize i preglede, a s obzirom na to da se bokser nije pojavio na konferenciji za medije, jasno je da je njegov tim želeo da ga što pre dovede u zdravstvenu ustanovu.

Kako piše britanski "Independent", Vajlder je dva puta bio u "nokdaunu", a prilikom prvog je zaradio povredu uva koja bi mogla viti ozbiljnije prirode, pa je najviše zbog toga njegov odlazak u bolnicu ubrzan.

Ipak, isti izvor prenosi da su Amerikancu neophodne još neke analize, pa je jasno da je njegov tim prekidom doneo pravu odluku, jer pitanje u kakvom bi tek stanju bio do danas neporaženi bokser da je borba nastavljena.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: