Foto: Profimedia

novi detalji

VIDEO SAM PRINCA ENDRUA KAKO PIPA VIRDŽINIJU (17): Svedok tvrdi da je video vojvodu od Jorka sa Epstajnovom žrtvom!

Britanska kraljevska porodica se već izvesno vreme suočava sa ogromnim skandalom. Princ Endru, sin kraljice Elizabete II je optužen da je 2001. godine imao seksualne odnose sa tada 17-godišnjom Virdžinijom Roberts.

Planeta

Princ Endu je dosad negirao bilo kakav kontakt sa Robertsovom, no pojavio se svedok koji je navodno video, danas 60-godišnjeg vojvodu od Jorka u orgijama na ostrvu američkog multimilijardera Džefrija Epstajna.

Podsetimo, Epstajn se 2019. objesio u svojoj ćeliji u zatvoru u Njujorku gde je bio smešten zbog optužbi za pedofiliju.

Svedok je elektro-serviser Stiv Skali (70) koji je početkom 2000-ih pozvan na privatno karipsko ostrvo Lilt Sent Džejms kako bi rešio problem sa telefonom.

Sa verande je prvi put ugledao princa Endrua s mladom plavušom s udaljenosti od oko 15 metara i pomislio: "O, moj bože! Britanska kraljevska porodica! Ludilo!"

Endru i plavuša, koja je nosila samo bikini, prvo su ležali kod bazena, a zatim ustali: "Zgrabio joj je stražnjicu, poljubio je, trljao se o nju, potapšao je."

Kasnije je na stazi sreo Endrua i mladu devojku i obratio se princu.

"Rekao sam 'Vaše Visočanstvo', a on je odgovorio 'Ne, samo me nazovite Endru'."

Skali je ispričao da je devojka po imenu Virdžinija Roberts izgledala poput deteta pored tada 41-godišnjeg princa. Istakao je da se zbog svega ovoga osećao neprijatno.

Spreman je da svedoči o onome što je video kao svedok danas 36-godišnje Virdžinije Robert. Ona je pre nekoliko meseci opisala da je bila prisiljena na seks s članom britanske kraljevske porodice. Po njenim rečima desilo se to tri puta između 2001. i 2002. kada je bila maloletna.

Kurir.rs/Radio Sarajevo/Dejli mejl

Foto: Profimedia