Foto: Printscreen/Happy

OTVORIO DUŠU

UŠAO U CRNU KNJIGU SA 14 GODINA, OD ŠKOLE IMA 2 SATA: Rijaliti gost ŠOKIRAO sve, uhvatiće vas JEZA od njegove ISPOVESTI

Rijaliti

Mirsad Muheljić iz Švedske bio je gost rijaliija, pa je ispričao potresne detalje svog života.

On je isprčao da je postao siroče nakon što ga je majka napustila, a otac poginuo. Šest godina je zajedno sa bratom proveo u domu za nezbrinutu decu u Banjaluci, a onda su po njih došli baba i deda.

"Prema najstarijem bratu nemam nikakvu emociju. Njega su svi favorizovali. Kupovali su mu baba i deda čokolade, nama ništa.Taj najstariji brat je bio grozan prema meni i mom srednjem bratu. On je sve cinkario. Mučio sam se i patio kroz život, ja imam svoju disciplinu i manire. Nemam obrazovanje, ali imam poštovanje prema drugima", priča Mirsad.

foto: Printscreen/Happy

"Od obrazovanja imam dva sata. Odmah sam bacio knjige. Cela porodica moja je 1993. godine migrirala u Švedsku.Tamo sam završio osnovnu školu.To je bio normalan život. Dobili smo pomoć od toga smo živeli", dodao je Mirsad.

"Nemam švedski pasoš. Problem je u tome što sam u crnoj knjizi. Nemam kriminalni dosije, ali imam nešto drugo... Ušao sam u crnu knjigu sa 14 godina", pravdao se Mirsad.

"Baba i deda su nas poveli u Švedsku jer su tu bila velika primanja. Razlog je socijalna pomoć koja se dobija na nas, decu. Oni svi imaju švedski pasoš", zaključio je.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Happy