Foto: Profimedia

HIT PRIČA!

SLAVNI GLUMAC PREUZIMA ŠPANSKI KLUB: Džordž Kluni kupuje Malagu! STIŽE HOLIVUD

Spas u zadnji čas - Jedan od najpopularnijih i najlepših muškaraca na svetu planira da izvuče nekadašnjeg učesnika četvrtine Lige šampiona iz velike dubioze

Fudbal
> 09:32h

Novi potencijalni vlasnik fudbalskog kluba Malaga mogao bi da, ako ništa, privuče veliki broj žena na stadion!

Naime, slavni holivudski glumac i jedan od najlepših muškaraca sveta Džordž Kluni pregovara o kupovini španskog drugoligaša koji je u sezoni 2012/2013. uspeo da se domogne četvrtfinala Lige šampiona.

Ovi slavni dani, čini se, daleka su prošlost. Klub se nalazi u problemima a jedan od spasilaca koji bi Malagu mogao da vrati na noge je upravo holivudski zavodnik.

Klub uz Andaluzije trenutno igra u Segundi, drugoj španskoj ligi, i posle 29 kola zauzima 14. mesto, uz samo pet bodova manje od timova koji bi se na kraju sezone preselili u niži rang.

Kluni je zainteresovan, ali postoje izvesni problemi. Aktuelni vlasnik, katarski šeik Abdulah el Tani klub je procenio na 100 miliona evra. S druge strane, konzorcijum čiji je poznati glumac član spreman je da plati manje od 36 miliona evra, koliko je sadašnji vlasnik izdvojio prilikom kupovine.

- U gradu se trenutno nalazi jaka producentska kuća koja od Malage želi da stvori evropski Holivud. U našem gradu snimaju serije za potrebe Amazona, ali u isto vreme vode pregovore o preuzimanju kluba. Ipak, oni ne žele da plate tu sumanutu svotu koju El Tani traži - rekao je predstavnik manjih akcionara Antonio Agiljera.

Uvertiru za večiti derbi u nedelju Zvezda će imati danas (14.00) u Inđiji, protiv domaćina koji se grčevito bori za opstanak. Kvota na pobedu crveno-belih bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,68. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inđija - Crvena zvezda.

Anja Vukašinović