Foto: Starsport©

EVROLIGA

DOBILI SU NAS LAKO U BEOGRADU: Obradović oprezan pred Zvezdu!

Trener Fenerbahčea Željko Obradović istakao je na konferenciji za medije pred susret sa Crvenom zvezdom da želi da njegova ekipa ponovi igru kao protiv Valensije.

Košarka

"Igramo protiv potpuno drugačijeg tima u odnosu na onaj koji nas je dobio lako u Beogradu. Imaju kvalitetna imena na svim pozicijama i dolaze posle veoma važne pobede u ABA ligi tako da je ovo opet evroligaška utakmica i moramo da budemo fokusirani. Probaćemo da budemo na istom nivou na kom smo igrali protiv Valensije", rekao je Željko Obradović.

Fenerbahče ima dodatni motiv više jer je pretrpeo poraz u Beogradu na početku sezone, a i nalazi se u grčevitoj borbi za plej of.

"Bliži se kraj regularne sezone u Evroligi i svaki meč je veoma važan. Iako nismo dobili šta smo hteli an poslednjim utakmicama kod kuće, došli smo do važne pobede u Valensiji. Igraćemo dva ključna meča u duploj nedelji. Idemo korak po korak. Zvezda je kvalitetan tim iako nisu imali dobre rezultate. Dobili su nas u drugom kolu sezone, imaju novog trenera, imaju dobre poentere poput Brauna, Pantera, Lukasa... Moramo dobro da se koncentrišemo i da budemo na istom nivou 40 minuta", rekao je kapiten Fenera Melih Mahmutoglu.

Kurir sport