Foto: Printscreen/Facebook

rat pribojaca i prijepoljaca

DEDA NAPISAO NARODNJAČKI HIT, A UNUKA UNAKAZILA DEVOJKU U KLUBU: Fejsbuk otkriva zašto je Ela isekla lice Aleksandri?

Crna Hronika

Dok legendarni tekstopisac Ruždija Krupa (82) narodnjacima piše pesme, među kojima je hit "Mali mrav", njegova unuka Ela A. staklenom čašom je Aleksandri Đ. (18) unakazila lice!

Protiv Ele se u Osnovnom javnom tužilaštvu u Prijepolju vodi istraga zbog sumnje da je u noći između 8. i 9. februara napala Aleksandru u noćnom klubu u Prijepolju, ali se tereti samo za lake povrede, iako je žrtva ostala gotovo bez pola nosa. Nasilnica je posle saslušanja kod tužioca puštena da se brani sa slobode, a onda se uživo oglasila na Instagramu i najopuštenije obavestila 6.000 svojih pratilaca o tome šta je uradila!

Kako se saznaje, Ruždija Krupa, književnik i tekstopisac poznatih narodnih pesama, među kojima je i čuveni "Mali mrav", Elin je deda. Prema rečima očevidaca, Ela je iz čista mira nasrnula na Aleksandru i čašom joj isekla nos i bradu, zbog čega je završila u Hitnoj pomoći na ušivanju.

- Ela je veoma problematična i samo sramoti svoju uglednu porodicu. Legendarni tekstopisac joj je deda s majčine strane. Majka Dženana je poštovana nastavnica u školi u Prijepolju, a radi i u sudu kao prevodilac za srpsko-bošnjački jezik, dok joj otac Džemal, poznat pod imenom Džemo, taksista u Prijepolju. Ona odranije ima dosije u policiji. Neverovatno je da bez stida potvrđuje da je napala Aleksandru kad god je neko pita - navodi izvor blizak istrazi.

Kako se saznaje, Aleksandra je žrtva rata između Pribojaca i Prijepoljaca.

- Na profilu Aleksandrine mlađe sestre, izvesna S. H. je napisala: „To je zauzvrat. Pribojci su odsekli uvo Prijepoljcu, a sad je Pribojki isečen nos, pa su sada 1:1“.

Aleksandra živi u Prijepolju, ali su joj majka i deda iz Priboja, pa je moguće da je zbog toga bila na meti nasilnice. Neko je pak S. H. na Fejsbuku odgovorio: "Pričamo o ljudima, skoro deci! Mi smo u 21. veku, kakvo crno 1:1“.

Aleksandrino psihičko zdravlje je narušeno, pošto su fotografije njenog ušivanja dospele prvo do nasilnice, a posle toga su se širile po društvenim mrežama.

- Doktorka je Aleksandri ušila nos i bradu pa je tražila da joj fotografiše šav na bradi. Aleksandra je pristala, misleći da je to uobičajena procedura. Međutim, pored doktorke je stajala devojka koja s Elom stažira u Hitnoj pomoći i privatno se druži s njom. Ona je takođe slikala devojku i fotku poslala Eli. Ubrzo je slika osvanula na društvenim mrežama, što je Aleksandru psihički uništilo - kaže sagovornik lista "Alo".

Deda pisao tekstove za najveće narodnjake

Ruždija Krupa rođen je u Pljevljima 1938. godine, a najviše je stvarao u Priboju. Član je Udruženja književnika Srbije, a sedamdesetih godina je sarađivao sa vodećim jugoslovenskim kompozitorima i pevačima. Muziku na njegove stihove pisali su muzičari poput Miodraga Todorovića Krnjevca, Radojke Živković, Dragana Aleksandrića, Novice Negovanovića. Među najpoznatijim hitovima su "Jedna reka u mom kraju“, "Ko se jednom napije vode sa Baščaršije“ i "Prođe leto trideseto“.

Osnovni sud: Majka Ele A. ne radi kod nas

Osnovni sud u Prijepolju tvrdi da majka Ele A. nije sudija tog suda. U dopisu koji je potpisao Mileta Bezarević, vršilac funkcije predsednika Osnovnog suda u Prijepolju, ističe se da niko od sudija ovog suda nema ćerku pod tim imenom.

(Kurir.rs/Alo)