Foto: Starsport©

Fudbaler Partizana o aktuelnoj situaciji

NATHO JEDVA ČEKA DA SE VRATI FUDBALU: Nedostaje mi rutina treninga i Teleoptik

Fudbaler Partizana Bibars Natho rekao je danas da se nada da će se uskoro normalizovati situacija vezano za epidemiju korona virusa, kako bi se svi vratili treninzima i završili sezonu.

Fudbal
> 11:39h

"Zavisi šta će se dogoditi. Nadam se da će se uskoro završiti sve, da završimo sezonu i spremimo se za narednu. Nedostaje mi rutina treninga, da idem svakodnevno na Teleoptik, da se vidim sa ljudima i da treniramo, ali situacija je drugačija, moramo da ostanemo kod svojih kuća, da treniramo samostalno. Dajem sve od sebe, nadam se da će se uskoro završiti i da se svi zajedno vratimo treninzima", rekao je Natho za klupski sajt.

Evropska fudbalska unija (Uefa) u utorak je odlučila da pomeri Evropsko prvenstvo na sledeću godinu, pa će se takmičenje održati od 11. juna do 11. jula 2021.

"To je prava odluka, jer sada nije laka situacija i ne možemo da se pripremimo za utakmice", naveo je izraelski fudbaler.

On je rekao da vreme provodi u kući sa porodicom.

"Nije lako, ali situacija je ozbiljna, moramo da slušamo naredjenja. Provodimo vreme zajedno, igramo fudbal, košarku, tenis, uživamo. Lepo je što imamo vremena da budemo zajedno, ali nije lako što stalno moramo da budemo u kući", dodao je on.

Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: