Foto: Instagram Printscreen

Odgovorni

GLUMCI PODRŽAVAJU INSTRUKCIJE NADLEŽNIH! Ristovski, Cvetković i Milošević: OSTANITE KOD KUĆE!

Pohvalno Ristovski, Cvetković i Milošević apelovali preko Instagrama da poštujemo pravila u borbi protiv koronavirusa

Pop kultura
> 09:37h

Brojne javne ličnosti svakodnevno apeluju na svoje pratioce putem društvenih mreža da poštuju odluku države i da ne izlaze iz kuće. Poslednji u nizu koji su se obratili putem Instagramu su Lazar Ristovski, Svetozar Cvetković i Andrija Milošević.

Grad Beograd, Sekretarijat za kulturu i gradska pozorišta uputili su poziv glumcima da snime svoje video-poruke podrške svim građanima, a najviše našim najstarijima, kako bi svojim primerom u vreme vanrednog stanja podigli svest o ozbiljnosti situacije.

Lazar Ristovski, koji ima 67 godina, rekao je u video-poruci da je važno da ostanemo kod kuće.

foto: Prinstcreen Instagram

Čuvajmo se

- Dragi moji matorci, mislim na nas od preko 65. Javljam se od svoje kuće, nadam ste da ste i vi kod svojih kuća. Nešto mislim, nije ovo ni tako loše. Drugi nam donose da jedemo, pijemo, brinu o nama, mi uživamo. Šalu na stranu, budimo ozbiljni. Ostanimo kod kuća, sačuvajmo sebe, svoje živote i živote svojih bližnjih, pa se vidimo uskoro. Napolju - rekao je Lazar Ristovski.

Savet

Svetozar Cvetković je takođe posavetovao da ostanemo kod kuće. - Učinite samo jedan korak zarad ne samo sebe, svojih bližnjih i onih kojih volite već zarad postojanja i opstanka ove planete na kojoj živimo. Ostanite kod kuće - rekao je Svetozar.

foto: Prinstcreen Instagram

Pobedićemo

Apelu se pridružio i Andrija Milošević, koga smo retko kad videli ozbiljnog kao ovaj put. - Budite odgovorni jedni prema drugima i pokušajmo svi zajedno da se nekako izolujemo i da ovu bolest pobedimo. Pobedićemo - rekao je Andrija.

foto: Prinstcreen Instagram

Kurir / J. Stuparušić

Foto: Prinstcreen Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: