drama

MILJANA KULIĆ VRIŠTI ZA DISKVALIFIKOVANIM ZOLOM! Otekle joj oči od suza, niko ne može da je smiri! (VIDEO)

Rijaliti

Miljana Kulić mnogo je teško podnela Zolinu diskvalifikaciju. Toliko je plakala da su joj oči otekle i sva je bila crvena koliko je vrištala za njim. Lazar Čolić Zola diskvalifikovan je zbog "upornog nepoštovanja pravila življenja u Beloj kući "Zadruge", kako je Miona pročitala u pismu Velikog šefa.

"Zadrugari, s obzirom na to da Zola danima ne poštuje osnovna pravila života u 'Zadruzi', boravi sve vreme u apartmanu u koji je svima strogo zabranjen ulazak, ne učestvuje u programu, ne pojavljuje se u emisijama, odnosno krši sva pravila ovog rijaliti programa, doneli smo odluku da bude diskvalifikovan", čitala je ona, pa nastavila o tome kako će sada već bivšeg zadrugara i tužiti, pa prema ugovoru potraživati 50.000 evra: "Ukoliko Zola nije prisutan ni na ovom sastanku, Miona kao vođa će ga obavestiti da je diskvalifikovan i da odmah mora da napusti Zadrugu. Veliki sef", pisalo je u pismu.

foto: Printscreen

Pošto su bili obavešteni o diskvalifikaciji. zadrugari su odmah otišli da mu se jave, a Miljana je već uveliko bila plakala.

foto: Printscreen

Kulićeva je kukala i vrištala za dečkom, koji ju je pred polazak sa rijaliti imanja u Šimanovcima strasno zagrlio.

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen